Verkocht: 03750 Dénia

1. hoofdfoto.jpg 1 2 .jpg 2 3.jpg 3 6.jpg 4 5.jpg 5 7.jpg 6 8.jpg 7 8a.jpg 8 8b.jpg 9 9.jpg 10 10.jpg 11 11.jpg 12 12.jpg 13 13.jpg 14
Verkocht
€ 510.000,- k.k.
Type object Appartement, galerijflat
Woonoppervlakte 127 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Dit unieke nieuwbouw appartementencomplex is gelegen op 1 van de mooiste plekken aan de zeer bekende La Sella golfbaan tussen Denia en Javea. Door de ligging naast het natuurpark Montgó kunt u genieten van een unieke natuurlijke omgeving en een fantastisch uitzicht op de zee.

Met een uitzicht over de golfbanen en een wijds zeezicht vanuit diverse slaapkamers en terras is dit appartement idea... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05957
Vraagprijs € 510.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Appartement, galerijflat
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2025
Type dak Platdak
Keurmerken Beveiliging
Isolatievormen Dubbel glas
Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 127 m²
Inhoud 316 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 2
Tuin
Type Zonneterras
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Verwarmingssysteem Airconditioning
Vloerverwarming
Warmtepomp
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Douche
Toilet
Wastafelmeubel
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Douche
Ligbad
Toilet
Wastafelmeubel
Parkeergelegenheid Parkeerplaats
Heeft airco Ja
Heeft een lift Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft domotica Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een zwembad Ja

Beschrijving

Dit unieke nieuwbouw appartementencomplex is gelegen op 1 van de mooiste plekken aan de zeer bekende La Sella golfbaan tussen Denia en Javea. Door de ligging naast het natuurpark Montgó kunt u genieten van een unieke natuurlijke omgeving en een fantastisch uitzicht op de zee.

Met een uitzicht over de golfbanen en een wijds zeezicht vanuit diverse slaapkamers en terras is dit appartement ideaal voor elke golfliefhebber of voor een ieder die luxe zoekt in de nabije omgeving van het gastronomische Denia.

Het gevoel omgeven te zijn door de natuur, zittend op het terras en genietend van een prachtig uitzicht op de zee, naast een uitzonderlijke golfbaan en op korte afstand van omliggende dorpen met een grote toeristische attractie. Daar wacht Golf Suites La Sella op u.

Indeling

Appartementen met 3 slaapkamers, allemaal met toegang tot een terras om te genieten van het licht en de Middellandse Zee, open keuken naar de woon-eetkamer die is uitgebreid met de veranda op het terras, kleine details die deze appartementen uniek maken.

We weten dat comfort en energie-efficiëntie voorop staan in een huis, Golf Suites La Sella is ontworpen met deze doelstellingen. Uitgerust met vloerverwarming, warme en koude airconditioningsysteem, opwekking van sanitair warm water met het Ecodan hybride systeem van hoge energie-efficiëntie, inclusief eersteklas apparaten, technische verlichting, alarm, ventilatiesysteem, domotica en lift.

De perfecte aanvulling op deze prachtige appartementen zijn de gemeenschappelijke zones, ruimtes om te ontspannen, te genieten van het buitenleven, met verschillende buitenzwembaden, tuinen en wellness in elk gebouw.

Er is 24/7 bewaking in het gehele resort, een 27-holes golfbaan alsmede het vijfsterrenhotel Marriott La Sella met verschillende restaurants, spa, wellness, fitnessruimte en een complete activiteitenkalender.
Golf Suites La Sella is gelegen in het Sella Golf Resort, een prachtige omgeving aan de Costa Blanca, op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Denia.

Aan de uitstekende situatie worden de eigen diensten van het resort toegevoegd, die het beoefenen van sporten zoals golf, tennis, paddel tennis, paardrijden en wandelen mogelijk maken.

Bijzonderheden

We kunnen niet nalaten te vermelden dat er eindeloze recreatiemogelijkheden, gastronomie, winkelen, watersporten en stranden zijn in de gemeenten Denia, Jávea en omgeving met activiteiten gedurende het hele jaar.
Middels een aan te vragen verhuurvergunning kan dit een perfecte investeringsmogelijkheid zijn of een heerlijk tweede verblijf aan de Costa Blanca.

- Strand: 10 km
- Golfresort: 250 m
- Winkel, bar & restaurants: 300 m
- Luchthaven Alicante: 99 km
- Luchthaven Valencia: 108 km
- Ziekenhuis: 4,8 km

Prijzen: vanaf 510.000,- tot 600.000,-

- Alle appartementen beschikken over 3 slaapkamers
- Badkamers minimaal 2 tot maximaal 3
- Definitieve prijzen worden nog bekend zodra bouwlicentie is vergeven, evenals de exacte data van de oplevering etc.
- Naar schatting zijn de appartementen in 2025 klaar.
- Pre reservering is mogelijk 6.000,- euro
- Dit betreft het laatste blok van de 4 blokken van 8 appartementen, de andere 3 blokken zijn compleet uitverkocht en/of gereserveerd.
- Woonoppervlakte 127 m2 tot 129 m2
- Terras 61 m2 tot 84,25 m2
- Inclusief 1 parkeerplaats en 1 opslagruimte

Voor meer informatie over deze woningen of onze andere woningen in Spanje kunt u kontakt opnemen met ons kantoor.