Te koop: Carrer del Mati, 03110 Mutxamel

023_villaduplex.jpg 1 003_accesorodado.jpg 2 004_villaentradaconvalla.jpg 3 014_villaentrada04garajes.jpg 4 002_villatrasera2dormitoriossinpiscina.jpg 5 001_salon-cocina.jpg 6 002_habitacion.jpg 7 003_bano1.jpg 8 004_bano2.jpg 9 015_vistagolfa.jpg 10 016_vistagolfb.jpg 11 017_vistagolfc.jpg 12
€ 310.000,- k.k.
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 230 m²
Woonoppervlakte 161 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Welkom in een wereld van exclusiviteit en comfort in onze villa's, omgeven door diensten. Laat je onderdompelen in de elegantie en het zorgvuldige ontwerp van deze exclusieve villa's met 2, 3 en 4 slaapkamers, gelegen op ruime onafhankelijke percelen die met uiterste finesse zijn ontworpen om je een ongeëvenaarde levenservaring te bieden.

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05969
Koopsom € 310.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2025
Dakbedekking Steen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dubbel glas
Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 230 m²
Woonoppervlakte 161 m²
Inhoud 418 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2 (en 1 kelder)
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 3
Tuin
Type Tuin rondom
Staat Prachtig aangelegd
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Aantal overdekte parkeerplaatsen 2
Warm water Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Elektrische verwarming
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Inloopdouche
Toilet
Wastafelmeubel
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Inloopdouche
Toilet
Wastafelmeubel
Badkamervoorzieningen Badkamer 3 Inloopdouche
Toilet
Wastafelmeubel
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Heeft airco Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja

Beschrijving

Welkom in een wereld van exclusiviteit en comfort in onze villa's, omgeven door diensten. Laat je onderdompelen in de elegantie en het zorgvuldige ontwerp van deze exclusieve villa's met 2, 3 en 4 slaapkamers, gelegen op ruime onafhankelijke percelen die met uiterste finesse zijn ontworpen om je een ongeëvenaarde levenservaring te bieden.

Indeling

Elke villa in onze enclave is zorgvuldig ontworpen, waarbij architectonische charme wordt gecombineerd met modern comfort. Het resultaat is een uitzonderlijke sfeer waar elk detail de toewijding aan excellentie weerspiegelt. Of je nu op zoek bent naar een thuis voor het hele gezin of een persoonlijk toevluchtsoord, onze villa's zijn ontworpen om aan je behoeften te voldoen en je verwachtingen te overtreffen.

Bij Bonalba Green streven we ernaar je niet alleen een thuis, maar een levensstijl te bieden. Om de veiligheid en bescherming van je voertuigen te waarborgen, bieden onze villa's parkeermogelijkheden op het oppervlak of in een half-ondergrondse laag. Zo kun je er zeker van zijn dat je voertuigen altijd veilig zullen zijn.

Bovendien willen we dat je optimaal geniet van je persoonlijke oase. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je villa aan te vullen met een privézwembad. Stel je voor dat je ontspant in je eigen sublieme ruimte, genietend van onvergetelijke momenten met vrienden en familie, alles binnen het comfort en de privacy van je huis.

Bonalba Green is meer dan een plek om te wonen; het is een toevluchtsoord waar kwaliteit van leven samensmelt met architectonische schoonheid. Ontdek een ruimte waar elke villa een uiting is van luxe en comfort, en waar elk hoekje is bedacht om een unieke levenservaring te bieden. Kies voor een leven omringd door diensten en gemakken in onze exclusieve villa's, waar charme en moderniteit samenkomen om een uitzonderlijk thuis te creëren.

De villa’s met 2 slaapkamers hebben een gebruiksoppervlak van ca. 161 m2.
De villa’s met 3 slaapkamers hebben een gebruiksoppervlak van ca. 197 m2.
De villa’s met 4 slaapkamers hebben een gebruiksoppervlak van ca. 254 m2.

Bijzonderheden

In Bonalba Green zul je kunnen genieten van het leven dat je altijd al hebt gedroomd: ochtendruns, ontspannende duiken in het zwembad van het wooncomplex, gezellige maaltijden met vrienden en familie in het sociale clubhuis, en een middag vol plezier met de kleintjes in de speelgebieden. Dit alles binnen handbereik van een exclusieve omgeving, op slechts een steenworp afstand van een rustige golfronde.

Gebouwen en architectuur met grote elegantie en eigentijdse stijl die je zullen betoveren. Betoverende ruimtes in een exclusieve omgeving.
Een korte wandeling door de wijk Bonalba Green voelt aan als dwalen door de gangen van een kunstgalerij. De ruime plekken en gemeenschappelijke buitenruimtes van het wooncomplex, met een moderne uitstraling en gecreëerd met de zorg van een schilder voor zijn doek, zullen je altijd een reden geven om eropuit te gaan en je gedachten te verzetten.

Alleen, met je huisdier of vergezeld van je dierbaren; elke hoek die je bezoekt is ontworpen om zowel visueel comfort als jouw veiligheid en die van je dierbaren te bevredigen. Tijdens je wandelingen in de gemeenschappelijke ruimtes van het complex vind je:

- Een indrukwekkende fontein bekleed met blauw mozaïek.
- Een zwembad omringd door natuurlijk gras.
- Meubilair verspreid over het hele terrein, ideaal om uit te rusten en te genieten van het uitzicht op het complex.
- Kleine gebieden met kunstgras en keramiek in een glanzende houttint.

Bovendien is het wooncomplex volledig omheind en uitgerust met een video-intercom voor jouw veiligheid en die van degenen die je dierbaar zijn. Woningen met ruime terrassen, uitzicht op zee en golfbaan.

Alsof het genieten van een ruimte met onberispelijke stijl niet genoeg was, zal jouw nieuwe thuis bij Bonalba Golf beschikken over ruime terrassen met glazen balustrades die je in staat stellen om het uitzicht op zee tot in het kleinste detail te bewonderen. Stel je eens voor elke ochtend wakker te worden met het buitengewone uitzicht op de zonsopgang in Alicante. Ontbijt met het beste licht van Spanje: dat van de Middellandse Zee.

Bijzonderheden:
- Luxe villa’s met uitzicht op zee en de golfbaan
- Prijzen 2 slaapkamer villa’s vanaf € 310.000,- k.k.
- Prijzen 3 slaapkamer villa’s vanaf € 395.000,- k.k.
- Prijzen 4 slaapkamer villa’s vanaf € 650.000,- k.k.
- Op slechts 8 km van de stranden El Campello en San Juan
- Prima verbindingen met de wegen N-340, AP-7, A-70 en N-322.
- De stad Alicante ligt op 16 km
- Oplevering van de villa’s om en nabij 2025.

Brochure(s) en overige bijlagen