Beschrijving

Wij bieden u een zeer interessant beleggingsobject in verhuurde staat met een gedegen rendement richting de 8%!

Het betreft hier een prachtig object dat zeer degelijk is gebouwd en in goede staat van onderhoud verkeert. Het geheel is nagenoeg onderhoudsvrij uitgevoerd en geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas, dak-, vloer- en muurisolatie, airconditioning, liftinstallatie, alarminstallatie, automatische deuren bij de entree en het is gelegen op een zichtlocatie aan de doorgaande weg in Schijndel.

Indeling

Het geheel bestaat uit diverse kantoorruimtes op de begane grond met een oppervlak van circa 563 m² en diverse kantoorruimtes op de eerste verdieping van circa 544 m².

Ruime kantine met modern keukenmeubel en apparatuur, meerdere dubbele toiletgroepen, invaliden toiletgroep, liftinstallatie, 42 parkeerplaatsen op royaal verhard terrein, gelegen op 3.138 m² eigen grond.

Het geheel is voorzien van een elektrisch bedienbare toegangspoort en hekwerk rondom het perceel.

Bijzonderheden

De huidige huurcontracten lopen nog tenminste 2 jaar, maar de eigenaar kan desgewenst de contracten openbreken en opnieuw met 5 jaar verlengen. Dit geheel in overleg met de toekomstige eigenaar. De huidige huurders zijn 2 zeer solide huurders welke er al lange tijd gevestigd zijn.

Voor meer informatie  belt u met ons, Marc Tummers 06-55783935 of info@tummersmakelaardij.nl.

Kenmerken