Beschrijving

Uniek object voor de liefhebber van design, luxe en rust!

Het betreft hier een nieuw te realiseren villa met privé zwembad, 6 slaapkamers, 6 badkamers, gastenverblijf, carport voor 3 auto’s en aangelegde privé tuin. Dit alles gelegen op een mooie situering in het gewilde Las Lomas del Marbella, aan de Golden Mile.

Deze super de luxe villa heeft een bebouwd oppervlak van 662 m²,  een perceel van 1.011 m²  en maar liefst 269 m² terras!! Mooier dan dit gaat het niet worden.

Indeling

Deze indeling is zeer doordacht en verdeeld over twee woonlagen en een souterrain, voorzien van hoge kozijnen met dubbel glas, vloerverwarming, airconditioning, inbouwkasten en hoogwaardige afwerking.  

Het complex biedt daarnaast ook een SPA, jacuzzi, gym, solarium, bioscoop en een eigen wijnkelder.

Eerste verdieping

Op de eerste woonlaag een prachtige open living met open haard en luxe open keuken met modern keukenmeubel welke is voorzien van inbouwapparatuur. De hoge raampartijen bieden een fantastisch zicht op de zee en de bergen. Vanuit alle kamers een directe toegang tot het overdekte en niet overdekte terras, het zwembad en de tuin. Verder is er een ruime bijkeuken. 

Op deze woonlaag treft u tevens een  gastenverblijf aan bestaande uit een slaapkamer en een eigen badkamer.

Tweede verdieping

De tweede woonlaag  biedt ruimte aan de riante masterbedroom met royale walk-in kledingruimte, een sauna, luxe open badkamer en directe toegang tot het riante terras. 

Vanaf hier heeft u fenomenale vergezichten over de omgeving, de zee en de bergen.

Overige verdiepingen

Souterrain: 
Lounge ruimte, 4 mooie slaapkamers met 4 badkamers, bioscoopruimte, fitness ruimte, berging, lift en wasruimte alsmede een wijnkelder.

Tuin

De terrassen zijn aanwezig  op alle woonlagen waarvan één gedeeltelijk overdekt is, breed van opzet en voorzien van glazen terrasafscheiding. De tuin is voorzien van een automatische irrigatiesysteem.

Een carport biedt plaats voor het parkeren van drie auto’s.

Bijzonderheden

- Een prachtige nieuwbouw villa van ca. 662 m² bebouwd oppervlak met fenomenaal uitzicht!
- Unieke ligging en prachtig uitzicht op zee en de bergen.
- Mooie natuurlijke lichtinval.
- Drie riante terrassen tezamen van ca. 269 m² vloeroppervlak.
- Eigen zwembad, sauna, solarium, spa faciliteiten aanwezig.
- Gelegen in Las Lomas de Marbella Club aan de Golden Mile.
- Beveiligd complex, de zgn. gated community, dus 24 uurs bewaking bij de entree van het complex met slagboom en beveiliging.
- Alle voorzieningen in directe omgeving.

Kenmerken