Omschrijving

Dit is het mooiste plekje van recreatiepark “Comfortparcs” te Schijndel.

Een vrijstaand chalet met berging, steiger en parkeerplaats direct aan de vijver, een ware oase van rust! Dit moderne chalet is uitgevoerd met aluminium deuren en kozijnen en heeft een keurige afwerking.

Indeling

Via de voordeur komt men in een hal met toegang tot alle ruimtes. 2 mooie slaapkamers, een ruime badkamer met ligbad, wastafelmeubel, designradiator en opstelling voor witgoedapparatuur. 

Apart toilet, ruime en lichte woonkamer met veel ramen, openslaande deuren naar het terras, en een open keuken met keukenmeubel in hoekopstelling en inbouwapparatuur als 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, 3 laden diepvries, combi maken het geheel compleet. Het chalet is voorzien van centrale verwarming.

Het perceel is mooi en ruim van opzet. Men heeft eigen parkeerruimte aan de voorzijde, een gezellig terras aan de zijkant van het chalet en een groot terras aan het water.

Bent u op zoek naar rust, groen en plezier dan is dit chalet beslist de moeite waard!

Het chalet is volledig geïsoleerd. 
Prachtig onderhoudsvrij terras met veel privacy.
Parkkosten circa € 115,- per maand. Deze kosten bestaan uit algemeen onderhoud park, ophalen huisvuil, reservering groot onderhoud, verenigingskosten en kavelkosten.
Men heeft de toestemming om op het recreatiepark “Comfortparcs” te Schijndel permanent te recreëren.
Er is een eigen brievenbus op het park te huur.

Tuin

Het perceel is mooi en ruim van opzet. Men heeft eigen parkeerruimte aan de voorzijde, een gezellig terras aan de zijkant van het chalet en een groot terras aan het water.

Bijzonderheden

Financiering:
Vanwege gewijzigde voorwaarden bij hypotheekverstrekkers voor het verstrekken van hypotheken bij aankoop van recreatiewoningen, adviseren wij u eerst een gesprek aan te gaan met uw hypotheekadviseur alvorens een bezichtiging te plannen.

Overige:
Onze foto's presenteren de werkelijke situatie en zijn niet gemaakt met een groothoeklens.

Kenmerken