Verkoopbemiddeling

Bij het verkopen van een woning komt heel wat kijken en deskundige begeleiding is daarom geen overbodige luxe.

Het is van belang om samen met de opdrachtgever een strategie te bepalen hoe de verkoop opgestart wordt. Zo wordt er gekeken naar de waarde van uw huis en bespreken wij samen met u de sterke en minder sterke punten van uw woning en geven u verkoopbevorderende adviezen. De eerste indruk kunt u maar één keer geven en dit is voor potentiële kopers vaak bepalend voor het zetten van de volgende stap.

Uw woning wordt op een professionele wijze gepresenteerd op meerdere internetsites, wij verzorgen een volledige full color brochure van uw woning met foto’s, plattegronden en uitgebreide omschrijving. Tevens regelen wij voor u alle bezichtigingen en voeren de onderhandelingen. U wordt nauw betrokken bij de ontwikkelingen.

Het is voor u als opdrachtgever van groot belang om continue op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot uw woning. Wij informeren u over de bevindingen van de gegadigden en het verloop. Korte en duidelijke lijnen is het waar het om draait.

Ook het voeren van de onderhandelingen en het vastleggen van de gemaakte afspraken vereist een professionele begeleiding. Dit geeft u als opdrachtgever rust en u heeft de zekerheid dat het juridisch goed geregeld is. Wat is fijner dan het hebben van een garantie voor een zorgeloze verkoop.

Met Marc Tummers Makelaardij haalt u dé makelaar in huis!

U kunt contact opnemen voor een vrijblijvende waardebepaling of een verkoopgesprek bij u thuis.