Taxaties

Zowel bij aankoop, verkoop als financiering van een woning is een realistisch waardeoordeel in de vorm van een taxatierapport een belangrijke stap. Aan de hand van een taxatie kunnen betrokken partijen over de juiste informatie beschikken.

De verkoper onderbouwt er zijn vraagprijs mee, de koper heeft een indicatie van de reële waarde van het object dat men voor ogen heeft en de hypotheekinstelling gebruikt het taxatierapport als basis om een lening te verstrekken.

Marc Tummers is gecertificeerd register makelaar-taxateur en ingeschreven in het SCVM Register. Voor u een waarborg dat u te maken heeft met een deskundige taxateur.

Het taxatierapport wordt vergezeld met een fotopresentatie van het pand, een uittreksel van het Kadaster alsmede een kadastrale kaart. In het taxatierapport vindt u alle belangrijke aspecten en natuurlijk de geschatte waarde van het object.

Om de waarde te bepalen wordt er onder meer gelet op de ligging en de grootte van de woning, de aanwezigheid en kwaliteit van voorzieningen (denk daarbij aan de badkamer, keuken, verwarming en elektrische installaties) alsmede de staat van onderhoud van apparatuur, leidingen, gevel, dak en muren.

Indien gewenst kunnen de taxatierapporten binnen 24 uur aangeleverd worden.

Bel nu voor de scherpe tarieven, wij spreken u graag!